COMENZILE SI RETURURILE SUNT GRATUITE

Termeni si Conditii

Folosirea acestui site, implica acceptarea termenilor si conditilor prezentate mai jos. Va recomandam sa cititi cu atentie toti termenii si conditiile in vederea folosirii site-ului in cele mai bune conditii.

Utilizator

Reprezinta persoana care acceseaza site-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat TERMENII SI CONDITIILE prezentului site, indeplinind astfel toate cerintele procesului de inregistrare.

Reprezinta utilizarea SITE-ului intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si ale legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii companiei noastre.

Informatiile publicate pe site-ul nostru sunt informatii de interes general despre compania noastra, produsele comercializate de acesta, cat si alte informatii considerate de compania noastra ca fiind de interes pentru utilizatori. Informatiile sunt puse la dispozitia utilizatorilor in mod gratuit. Compania noastra este detinatorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra site-ului, respectiv asupra designului si contentului acestuia. Utilizatorul are obligatia de a respecta toate drepturile de proprietate intelectuala ale companiei noastre, prevazute de legislatia in vigoare.

Utilizatorul se obliga sa acceseze si sa utilizeze site-ul in scopuri si prin mijloace care sa nu constituie o utilizare abuziva.

Societatea noastra nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul virtual. Totusi s-au depus eforturi mari pentru a minimaliza toate greselile care pot aparea din editarea electronica sau manuala a informatiilor prezentate. De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate, pot diferi de imaginile expuse pe site in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului fara notificare prealabila de catre producatori. Compania noastra isi rezerva dreptul sa completeze si sa modifice orice informatie de pe site.

Produsele cumparate prin intermediul site-ului beneficieaza de garantia obisnuita a fiecarui produs in parte.

In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, compania noastra isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta, daca livrarea nu s-a efectuat inca.

Toate produsele sunt originale! Vin insotite de factura si chitanta fiscala, emise de societatea noastra.

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI, SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

Copyright

Intregul continut al site-ului www.acdboutique.com  – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date – este proprietatea www.acdboutique.com si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul www.acdboutique.com a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Intregul continut al site-ului, incluzand imagini, texte, animatii, programe, scripturi si orice alte date, este proprietatea companiei noastre si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a companiei noastre a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Accesul la site

www.acdboutique.com garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei www.acdboutique.com fara acordul scris prealabil al acesteia.

Descrierea serviciilor

www.acdboutique.com comercializeaza articole vestimentare

Pret

Pretul prezentat pe factura va fi acelasi cu cel prezentat pe site la momentul efectuarii operatiunii, pret la care se adauga costurile de livrare.

Plata serviciilor

Plata serviciilor conform acestor Termeni si Conditii se poate efectua ramburs, la curier.

Litigii

Orice litigiu aparut in legatura cu utilizarea acestui serviciu va fi rezolvat pe cale amiabila.

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.

Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

Frauda

Compania noastra nu solicita Clientilor sau Utilizatorilor sai prin nici un mijloc de comunicare (e-mail / telefonic / SMS / etc) informatii referitoare la date confidentiale, conturi/carduri bancare sau parole personale.

Clientul isi asuma intreaga responsabilitate pentru divulgarea unui tert a datelor sale confidentiale.

Compania noastra declina orice responsabilitate, in situatia in care un client ar fi / este prejudiciat sub orice forma de catre un tert care ar pretinde ca este/reprezinta interesele noastre.

Clientul va informa compania noastra asupra unor asemenea tentative, folosind datele de contact.

Cum comand online?

Pentru a putea cumpara produse de pe site-ul nostru trebuie mai intai sa va inregistrati un cont de utilizator. Puteti face acest lucru accesand link-ul de “Cont Nou” de pe pagina principala a magazinului nostru.

Dupa ce v-ati inregistrat ca utilizator, trebuie sa alegeti produsul sau produsele preferate si sa le adaugati in Cosul de Cumparaturi. Dupa ce sunteti sigur ca ati adaugat produsele pe care le-ati dorit (va rugam sa verificati masurile si culorile pe care le doriti) trebuie sa apasati pe butonul de Comanda.

Dupa ce ati apasat acest buton se va incarca automat un rezumat al comenzii dumneavoastra. Acest rezumat va fi trimis automat si pe adresa de e-mail pe care ati lasat-o la inregistrare si pe care comunicam cu dumneavoastra (daca va schimbati adresa de e-mail, este foarte important sa o treceti pe cea noua si in contul dumneavoastra).

Inainte de finalizarea comenzii completati datele de facturare, selectati metoda de transport, metoda de plata, bifati ca sunteti de acord cu protectia datelor si termenii si conditiile de pe site.

Daca aveti alte intrebari va rugam sa ne contactati.

Protectia datelor

Scopul colectarii datelor este: informarea utilizatorilor / clientilor privind situatia contului lor informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.

Temeiul juridic pentru prelucrare

b. Pentru prelucrarea datelor cu caracter personal în scopul inițierii sau executării unui contract cu dvs., temeiul juridic este reprezentat de art. 6 alin. (1) lit. (b) din RGPD.

c. Atât timp cât prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal este necesară pentru îndeplinirea obligațiilor noastre legale (de ex., pentru păstrarea datelor), suntem autorizați în acest sens conform art. 6 alin. (1) lit. (c) din RGPD.

d. În plus, prelucrăm date cu caracter personal în scopul protejării intereselor noastre legitime și intereselor legitime ale terților conform art. 6 alin. (1) lit. (f) din RGPD. Menținerea capacității funcționale a sistemelor noastre IT, însă și comercializarea unor produse și servicii interne și externe și documentația oferită în mod legal privind contactele comerciale reprezintă astfel de interese legitime.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, SOCIETATEA are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

De asemenea, SOCIETATEA poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de marketing, curierat, servicii de plata / bancare, servicii de contabilitate, telemarketing sau alte servicii, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre, asigurători.

Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

Prin citirea prezentelor, ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date. Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora.

a. Atât timp cât v-ați exprimat acordul cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal, acesta constituia temeiul juridic pentru prelucrare (art. 6 alin. (1) lit. (a) din RGPD).

Securitatea datelor personale

Datele dumneavoastra personale vor putea fi utilizate de catre www.acdboutique.com pentru confirmarea comenzilor, informarea prin e-mail, posta sau alte mijloace de comunicare despre actiunile ulterioare, realizarea de rapoarte statistice etc.

Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii.

Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale. www.acdboutique.com se angajeaza in fata clientilor sai sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii si sa le utilizeze strict pentru uzul relatiei de afaceri dintre client si www.acdboutique.com

Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru.

www.acdboutique.com se obliga sa respecte drepturile dumneavoastra conferite de Legea 677/2001, iar la cererea dumneavoastra trimisa la adresa www.acdboutique.com,  se obliga: sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date; sa inceteze prelucrarea datelor dumneavoastra personale.

www.acdboutique.com certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea neavand un caracter limitativ):

a. dreptul de a cere www.acdboutique.com sa va confirme daca prelucreaza sau nu datele dumneavoastra personale, in mod gratuit pentru o solicitare pe an;

b. dreptul de a cere www.acdboutique.com sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001;

c. dreptul de a cere www.acdboutique.com sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor sale personale;

Livrarea produselor

www.acdboutique.com livreaza prin firma de curierat SAMEDAY.

Termen de livrare

Toate comenzile www.acdboutique.com sunt procesate si expediate in timpul programului (Luni – Vineri 09.00-18.00).

ACD Boutique ofera spre vanzare produse confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator si/sau personalizate in mod clar, produse care sunt manufacturate individual pentru fiecare client si deci nu sunt pe stoc. Astfel, durata aproximativa de livrare este de 2 – 5 zile lucratoare de la momentul confirmarii comenzii. In cazuri exceptionale durata se poate prelungi pana la maxim 10 zile, clientii afectati fiind anuntati in prealabil. Produsele comandate se livreaza in toata tara prin firma de curierat specializata.

In cazul livrarii prin firma de curierat, comanda va este adusa la adresa indicata de dumneavoastra, in intervalul orar stabilit de comun acord cu curierul. Produsele se afla in ambalajul original si sunt asigurate pe tot parcursul transportului, pana la livrare.

La primirea coletului, va rugam verificati integritatea ambalajului, precum si disponibilitatea facturii fiscale. Fara exceptie, acest document se afla in interiorul coletului.

Orar de livrare

Comenzile sunt livrate de curier de Luni pina Vineri intre orele 9:00-20:00 la adresa mentionata in comanda. Zilele de weekend si sarbatorile legale nu sunt considerate zile lucratoare.

Costuri de livrare

Preturile afisate pe site nu includ taxele de livrare prin curier. Modificarea destinatiei influenteaza pretul produselor si taxele de livrare aferente.

Comanda si returul sunt mereu gratuite.

Taxele specifice fiecarei destinatii vor fi calculate si facturate si vor fi suportate de consumator

Primirea coletului

Coletele se predau pe baza de semnatura, de catre reprezentantul firmei de curierat.

Te rugam sa refuzi coletul daca acesta este deteriorat.

Te rugam ca la primirea coletului, sa verifici produsele si, in cazul in care exista neconcordante fata de comanda initiala si/sau produsele prezinta defecte de fabricatie, sa ne aduci imediat la cunostinta.

Conditii speciale

In durata de livrare pot interveni factori ce pot produce intarzieri, independent de vointa noastra sau a societatii de curierat cum ar fi: conditii meteorologice nefavorabile, accidente sau blocaje rutiere. In toate aceste cazuri, un reprezentant va va informa si va va comunica o noua data privind efectuarea livrarii.

Retururi

Te rugam sa ai in vedere ca produsele marca ACD Boutique, comandate EXCLUSIV online, nu sunt in stoc ci sunt manufacturate pe comanda, dupa specificatiile configurate de tine – culoare, marime, altele – si deci esti pe deplin responsabil de ‘imaginea’ produsului final. ACD Boutique garanteaza insa calitatea produsului achizitionat.

Toate materialele folosite în procesul de productie provin de la cei mai performanti furnizori din Europa si au fost supuse unor procese de testare inainte de vanzare.

Produsele confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator si/sau personalizate in mod clar nu pot fi returnate.

Conform OUG 130/2000 art. 10 lit. c) – “Consumatorul nu poate denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte […] c) contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate […].”

Conform OUG 34/2014 art. 16 lit c) – “Sunt exceptate de la dreptul de retragere prevazut la art. 9-15 in ceea ce priveste contractele la distanta si contractele in afara spatiilor comerciale urmatoarele: […] c) furnizarea de produse confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar […].”

Totusi, avand in vedere ca ne dorim sa fii pe deplin multumita de produsele ACD Boutique, te asiguram ca vom face tot posibilul sa rezolvam solicitarea ta de retur.

Defecte fabricatie

Satisfactia fiecarui client reprezinta o responsabilitate prioritara pentru noi si de aceea investim toate resursele pentru a-ti oferi cea mai buna calitate atunci cand achizitionezi unul dintre produsele noastre. Te asiguram ca toate produsele ACD Boutique sunt verificate minutios, inainte de livrare, astfel incat sa raspunda celor mai exigente proceduri de calitate si conformitate.

Totusi, in cazul sesizarii unor defecte majore de fabricatie te rugam sa ne anunti imediat si implicit se returnezi produsele. In aceasta situatie poti opta fie pentru inlocuirea produselor, fie pentru restituirea contravalorii produselor.

Orice sesizare privind existenta unor defecte de fabricatie dupa o perioada mai mare de 3 zile de la receptia produselor este considerata expirata.

Marime nepotrivita

In cazul in care este prima ta comanda pe www.acdboutique.comsi in cazul in care nu ai probat produsele noastre, produsul care nu ti se potriveste ca marime poate fi inlocuit cu un produs identic, acelasi model si aceleasi detalii, o marime in plus sau in minus. In aceasta situatie nu se aplica restituirea contravalorii produselor. Returul pentru inlocuirea marimii este acceptat o singura data si pentru un singur produs, si trebuie sesizat in termen de 3 zile de la receptia produsului.

Orice sesizare privind marimea nepotrivita dupa o perioada mai mare de 3 zile de la receptia produselor este considerata expirata.

Totusi, in anumite situatii, ne rezervam dreptul de a refuza inlocuirea produselor care nu se potrivesc ca marime, conform OUG 130/2000 art. 10 lit. c) si/sau OUG 34/2014 art. 16 lit. c).

Retururile pentru marime nepotrivita nu se aplica produselor achizitionate in cadrul promotiilor / produselor primite cadou.

Retururile pentru marime nepotrivita se aplica numai clientilor care au cont personal pe www.acdboutique.com

NOTA: Nu se inlocuiesc produse dintr-un model cu produse din alt model.

NOTA: Nu se accepta retururile repetate pentru marime nepotrivita.

Procedura de returnare

In cazul in care doresti sa returnezi / schimbi un produs ACD BOUTIQUE trebuie sa ne comunici explicit aceasta intentie, in termen de 3 zile de la receptia produsului, fie pe email la adresa office@acdboutique fie la numarul de telefon 0726277515.

Dupa analizarea solicitarii tale, iti vom confirma detaliile solutionarii returului. Avand in vedere ca ne dorim sa fii pe deplin multumita de produsele ACD Boutique, te asiguram ca vom face tot posibilul sa rezolvam solicitarea ta de retur.

  • Retur refuzat – din pacate produsele tale nu pot fi returnate

Retur acceptat – te rugam sa urmezi pasii de mai jos:

  • pregateste produsele pt expediere – produsele trebuie expediate in maxim 5 zile de la primirea confirmarii pe email.
  • verifica daca sunt indeplinite toate conditiile de returnare de mai jos
  • contacteaza firma de curierat rapid
  • pastreaza confirmarea de trimitere (AWB)

Toate taxele de returnare sunt suportate si achitate integral,  de catre ACD Boutique.

Te vom anunta imediat ce returul tau a fost receptionat la fabrica si verificat dpdv al conformitatii cu conditiile de returnare. Ne rezervam dreptul de a accepta sau de a refuza returul tau numai dupa ce produsele au fost verificate dpdv al conformitatii cu conditiile de returnare de mai jos.

  • Ia cazul in care produsele nu sunt returnate in termen de 5-7 zile de la confirmarea returului pe email, sunt deteriorate, returul are expeditor incert / care nu poate fi identificat, ne rezervam dreptul de a refuza returul si/sau de a-ti trimite inapoi produsele, pe cheltuiala ta.
  • In cazul in care produsele sunt returnate cu etichetele lipsa/deteriorate, ne rezervam dreptul de a retine suma ocazionata cu deprecierea produselor, care iti va fi comunicata explicit pe email, sau de a-ti trimite inapoi produsele, pe cheltuiala ta.
  • In cazul in care returul este refuzat si iti vom trimite produsele inapoi, iar pachetul este refuzat de tine ne rezervam dreptul de a retine toate sumele achitate.
  • In cazul in care returul se solutioneaza cu un schimb, noul produs va fi expediat in termen de maxim 5-7 zile lucratoare de la receptia si verificarea produsului returnat.
  • In cazul in care returul se solutioneaza cu restituirea contravalorii produsului, aceasta se va efectua in termen de maxim 15 zile lucratoare de la receptia si verificarea produsului returnat.

Conditii de returnare

Produsele returnate trebuie sa fie noi, nefolosite, nespalate, fara urme de uzura fizica sau deteriorare.

Produsele trebuie sa fie returnate cu etichetele originale nedeteriorate.

Ne rezervam dreptul de a refuza si implicit de a trimite inapoi catre tine orice produs care nu indeplineste intocmai si cumulativ toate conditiile de returnare de mai sus.

Toate taxele de returnare sunt suportate si achitate integral, in avans, de tine.

NOTA: Nu acceptam pachete cu plata ramburs. Nu acceptam pachete al caror expeditor nu poate fi identificat. Nu ne facem responsabili pentru pachetele piedute sau deteriorate la transport. Nu ridicam colete de la Posta Romana sau orice alt oficiu postal.

NOTA: Solicitarile repetate de retur de catre acelasi client pot fi considerate abuz.

Restituirea contravalorii produsului

In cazul in care returul se solutioneaza prin restituirea contravalorii produsului / schimbul cu produse existente pe stoc, urmatoarele taxe nu se vor restitui – taxa de livrare standard sau expres (inclusiv in cazul promotiilor referitoare la taxa de livare), comisioanele bancare, alte taxe specifice dupa caz.

In cazul livrarilor internationale in afara UE nu se vor restitui taxele specifice fiecarei destinatii facturate separat de firma de curierat.

Restituirea contravalorii produsului, cu exceptia taxelor care se retin, se va efectua prin transfer bancar in contul pe care dumneavoastra trebuie sa il completati pe formularul de retur pe care o sa il gasiti in colet si se va retrimite pe e-mail office@acdboutique.com catsi alaturi de produs in colet in termen de maxim 15 zile lucratoare de la receptia si verificarea produsului in fabrica. Te vom anunta pe email imediat ce restituirea contravalorii produsului a fost procesata.